x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Mărgineanu, despre Elena Lasconi: Doamna este pentru familie tradițională și fii-sa o face „jegoasă” că este homofobă. Auzi tu, o face jegoasă pe mă-sa!!!

Mihai Mărgineanu, despre Elena Lasconi: Doamna este pentru familie tradițională și fii-sa o face „jegoasă” că este homofobă. Auzi tu, o face jegoasă pe mă-sa!!!

de Vali Deaconescu    |    06 Noi 2023   •   17:43
Mihai Mărgineanu, despre Elena Lasconi: Doamna este pentru familie tradițională și fii-sa o face „jegoasă” că este homofobă. Auzi tu, o face jegoasă pe mă-sa!!!
Sursa foto: ILIE BUMBAC / AGERPRES FOTO

Cântărețul Mihai Mărgineanu intervine în scandalul momentului, aducând în discuție poziția Elenei Lasconi, membru USR, în ceea ce privește conceptul de familie tradițională. Acesta susține că perspectiva Elenei Lasconi asupra familiei tradiționale ar fi fost pusă sub semnul întrebării de faptul că a crescut o fiică cu o orientare sexuală diferită de cea tradițională.

„Nu ma uit la televizor ... deloc ... !

Astazi, dupa mancarimile anale specifice varstei, am deschis pe telefon o stire facuta de Serban Huidu despre declaratia a unei doamne din politica legate de traditionalitatea familiei si declaratia lu' fii-sa dupa declaratiile ma-sii . Ati inteles?

Si mi-am stricat dimineata ca prostu' !

Doamna este pentru familie traditionala si fii-sa o face "jegoasa" ca este homofoba. Auzi tu, o face jegoasa pe ma-sa!!!

Sa-mi trag una!!!! Adica , zice aia mica ca daca ma-sa nu vrea casatorii gay este homofoba . Nimic mai fals si mai nematematic. Ca in bancul cu militienii : n-ai acvariu, esti homosexual !

Acuma eu cred ca nici traditionalitatea familiei doamnei din politica n-a ajutat-o prea mult, crescand in familia ei traditionala o fiica "pick-me", dornica de atentie cu orice pret , care plange cu lacrimi multe pe Instagram , muscand din ma-sa care i-a schimbat 'pemparsu doar pentru ca la scoala privata unde a invatat ea, au educat-o in modul extrem de stanga ca : "cine nu e cu noi este dusmanul nostru si ne uraste" .

Stalin mai zicea asta!” a scris Mihai Mărgineanu în postarea sa.

×
Subiecte în articol: elena lasconi homofobă mihai margineanu