x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Sturzu: Antonescu nu întoarce armele doar împotriva PSD, ci împotriva tuturor celor care au crezut în el

Mihai Sturzu: Antonescu nu întoarce armele doar împotriva PSD, ci împotriva tuturor celor care au crezut în el

de Agerpres    |    18 Mar 2014   •   20:28
Mihai Sturzu: Antonescu nu întoarce armele doar împotriva PSD, ci împotriva tuturor celor care au crezut în el

Deputatul Mihai Sturzu, preşedintele TSD, consideră că preşedintele PNL, Crin Antonescu, prin declaraţia potrivit căreia duşmanul său este PSD, trădează votul a milioane de români, care îşi doreau ca USL să pună capăt regimului Băsescu.

"Antonescu nu întoarce armele doar împotriva PSD, ci împotriva tuturor celor care au crezut în el. Din păcate, Crin Antonescu a spulberat orice dubiu şi ne-a spus cu subiect şi predicat că a renunţat la lupta împotriva regimului Băsescu. Preşedintele PNL îi consideră duşmani pe cei care i-au stat alături timp de 3 ani de zile. PSD l-a votat pe Crin Antonescu, în cadrul unui Congres, drept candidatul pe care îl susţine la prezidenţiale. Românii l-au votat pe Crin Antonescu şi USL pentru a se bate cu Traian Băsescu, iar acum liderul PNL întoarce armele împotriva tuturor celor care au crezut în acest obiectiv", se arată într-un comunicat.

Sturzu şi-a exprimat speranţa ca opinia preşedintelui PNL să nu fie împărtăşită şi de restul liberalilor.

"Dacă acum face acest lucru, ce garanţii prezintă că nu va face la fel ca Traian Băsescu, odată ales preşedinte? Nu mai avem nicio certitudine că, odată ajuns la Cotroceni, Antonescu nu îşi va întoarce spatele poporului român. Sper că opinia preşedintelui PNL nu este împărtăşită şi de restul liberalilor", a adăugat Mihai Sturzu.

×
Subiecte în articol: mihai sturzu crin antonescu