x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Moșteanu: Nu vreau să cred că marii oameni de stat români se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă

Moșteanu: Nu vreau să cred că marii oameni de stat români se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă

de Redacția Jurnalul    |    10 Oct 2023   •   18:30
Moșteanu: Nu vreau să cred că marii oameni de stat români se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă
Sursa foto: Sursa: Facebook

Nu vreau să cred că marii oameni de stat ai României se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă, afirmă deputatul USR Ionuț Moșteanu.

„Nu vreau să cred că marii oameni de stat ai României se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă. Asistăm la un moment stânjenitor pentru Parlament, pentru instituțiile din România. Aceste instituții care, iată, își arată incapacitatea de a administra un moment de politică externă foarte, foarte, important pentru țara noastră. O bâlbâială continuă, de două zile așteptăm cu toții să înțelegem programul domnului Zelenski”, spune Ionuț Moșteanu.

El amintește că marți dimineață a fost stabilit programul și „toată lumea îl aștepta pe Volodimir Zelenski să se adreseze Parlamentului”.

„Este aliatul nostru. România și-a arătat susținerea încă din prima zi a acestui război și suntem alături de ucraineni. Președintele Zelenski a înțeles acest lucru și urma să vină în Parlament să adreseze un cuvânt Parlamentului României. Un gest corect, onest, care ține de maturitate politică. Astăzi am văzut o alabala portocala toată ziua. Vine, nu vine, de la 11 încolo tot felul de știri pe surse. Și iată, acum, în Biroul Permanent, ni s-a confirmat fără niciun motiv foarte clar că programul se schimbă și domnul Zelenski va veni să se întâlnească numai cu președinții camerelor și nu va mai fi acea cuvântare a dânsului în fața plenului reunit al Parlamentului României. (...) Eu sper, mai am o speranță mică, că totuși domnul Zelenski va veni astăzi în Parlament. Lăsați-mă să cred asta. Ziua nu s-a terminat, după câte schimbări au fost până acum. Poate, iată, vom vedea că se întâmplă și acest lucru. Cum spuneam, ziua nu s-a terminat. Am speranța asta. Nu vreau să cred că marii oameni de stat ai României se ascund sub mese de frica lui Șoșoacă, pentru că această întrebare a fost pe buzele tuturor, ca urmare a amenințărilor Dianei Șoșoacă din spațiul virtual. Domnul Zelesnki este un om curajos și stă de doi ani de zile sub bombe și sub gloanțe. Cu siguranță că nu s-ar fi speriat de o doamnă senator mai gălăgioasă, care vorbește mult și tare și filmează non-stop”, adaugă Moșteanu.

Deputatul USR apreciază că „a fost cumva o bâlbâială rapidă și hai să băgăm asta sub preș”.

„Nu m-au convins. Am această speranță că domnul Zelenski va veni, sper. Nu vreau să cred că statul român s-a speriat de Diana Șoșoacă. Am fi, cum spuneam, de râsul curcilor. Nu vreau să accept asta”, încheie Moșteanu.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, urma să țină un discurs în plenul reunit al Parlamentului, dar ședința a fost anulată.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Ionuț Moșteanu zelenski sosoaca