x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică MRU, despre alianţa PNL cu Becali: În locul lui Antonescu, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor

MRU, despre alianţa PNL cu Becali: În locul lui Antonescu, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor

16 Oct 2012   •   14:10
MRU, despre alianţa PNL cu Becali: În locul lui Antonescu, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor
Sursa foto: Intact Images/Karina Knapek

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, priveşte "cu tristeţe" la felul în care conducerea PNL ia decizii, făcând referire la faptul că europarlamentarul George Becali va candida pentru un post de parlamentar având susţinere liberală.

"Privesc cu tristeţe felul în care se alterează, pe zi ce trece, mecanismul altădată democratic, prin care conducerea PNL lua decizii. Şi, uitându-mă la declaraţiile altor membri proeminenţi ai conducerii PNL, îmi dau seama, sunt îndreptăţit să trag concluzia, că această candidatură este rezultatul unui troc politic, instrumentat de preşedintele PNL, domnul Antonescu, a cărui fantezie politică nu cunoaşte margini. Îmi pare rău, de asemenea, să constat şi sunt convins că sunt mulţi membri onorabili ai PNL care gândesc ca mine că acest mod de a face politică ilustrează decăderea etică în care se află conducerea PNL şi prezenţa improprie a domnului Antonescu în fruntea singurului partid istoric aflat astăzi la putere. În locul domniei sale, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor", a declarat Ungureanu, despre susţinerea de către PNL a candidaturii lui George Becali pentru o poziţie de parlamentar.

Fostul premier a mai spus că "a aflat cu surprindere" de candidatura lui Becali la alegerile din 9 decembrie din partea PNL.

×