x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Neculai Onțanu, susținut de ADER și PPUSL, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 2

Neculai Onțanu, susținut de ADER și PPUSL, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 2

de Ion Alexandru    |    18 Aug 2020   •   09:04
Neculai Onțanu, susținut de ADER și PPUSL, și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 2

Neculai Onțanu a depus, ieri, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru Primăria Sectorului 2, însoțită 13.000 de semnături atât pentru el, ca pretendent al funcției de primar, cât și pentru echipa pe care o propune pentru Consiliul local, sprijinită de ADER și Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal). 

După patru mandate de primar, Onțanu a precizat că dorește să repare ce s-a stricat în ultimii patru ani în sectorul 2, arătând că miza alegerilor nu este victoria unui partid sau a altuia, a unui candidat sau a altuia, ci viața, sănătatea și educația locuitorilor din sectorul 2. „Importantă este starea de bine a fiecăruia și sprijinul pe care primăria trebuie să-l ofere celor care au nevoie”, a precizat Neculai Onțanu. Acesta le-a cerut tuturor locuitorilor sectorului, indiferent de simpatiile politice, să nu irosească această șansă.

Programul candidatului ADER-PPUSL pentru Primăria Sectorului 2 conține câteva puncte esențiale. Printre acestea se numără finalizarea reabilitării termice a tuturor blocurilor și a clădirilor monofamiliale, redarea în folosință a Centrului „Sfântul Pantelimon” și a celorlalte șase centre sociale de educație și sănătate, precum și reluarea celui mai mare sistem de burse sociale și de merit pentru elevi și a premiului „Excelență în Educație”, pentru a recompensa performanțele educaționale ale cadrelor didactice. De asemenea, este vizată construirea a 15 creșe noi, construirea pasajelor supraterane peste calea ferată de pe șoseaua Petricani, șoseaua Andronache și Baicului. Repunerea în funcțiune a 20 de fântâni cu apă potabilă de mare adâncime și, nu în ultimul rând, repornirea și dezvoltarea sistemului video integrat de protecție a populației împotriva furturilor, a actelor de huliganism și a altor infracțiuni.

×
Subiecte în articol: neculai ontanu