x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nica numără autocarele

Nica numără autocarele

de Aniela Nine    |    26 Sep 2009   •   00:00
Nica numără autocarele
Sursa foto: Dragoş Stoica/Jurnalul Naţional

Ministrul de Interne, Dan Nica, a susţinut ieri că a aflat că nu mai există nici un autocar liber de închiriat la 22 noiembrie şi 6 decembrie şi a comentat ironic că poate se fac pregătiri pentru turismul mănăstiresc.



Declaraţia lui Nica (foto) a fost făcută în contextul în care ministrul vorbea despre miza alegerilor prezidenţiale de la 22 noiembrie. Ironic, Dan Nica a sugerat o posibilă explicaţie pentru cererea de autocare: nevoia bruscă şi stringentă de a face turism la mănăstiri tocmai în zilele alegerilor. "Încărcătura politică este extrem de puternică, de aceea, toată lumea se pregăteşte cu mare intensitate pentru câştigarea acestor alegeri (...)

Toţi vom fi foarte atenţi cine intră în acele secţii, dacă sunt turişti, dacă sunt turişti de alt gen, dacă informaţia pe care eu o am că nu mai există autocare libere în România pentru 22 noiembrie şi 6 decembrie are o legătură cu faptul că românii s-au hotărât brusc să plece în excursii la mănăstriri, în alte locuri turistice ale României sau dacă cineva se gândeşte să organizeze vreo operaţiune de turism electoral", a declarat Nica.

×
Subiecte în articol: politic