x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nicolae Ciucă pregătește programul de guvernare împreună cu PNL și UDMR

Nicolae Ciucă pregătește programul de guvernare împreună cu PNL și UDMR

23 Oct 2021   •   19:25
Nicolae Ciucă pregătește programul de guvernare împreună cu PNL și UDMR
Sursa foto: antena3

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, lucrează, sâmbătă, cu echipa de experți ai PNL și cu reprezentanții UDMR, conduși de Hunor Kelemen, pentru a definitiva programul de guvernare, anunță reprezentanții Guvernului.

Reprezentanții Guvernului au transmis că premierul desemnat Nicolae Ciucă, împreună cu echipa de experți ai Partidului Național Liberal și cu reprezentanții Uniunii Democrate Maghiară, conduși de Hunor Kelemen, au continuat, sâmbătă, la Palatul Victoria, să lucreze la programul de guvernare, pentru actualizarea și compatibilizarea acestuia.

Ciucă, împreună cu președintele PNL, Florin Cîțu, a avut și o consultare cu reprezentanții minorităților naționale, altele decât cea maghiară, pentru a conveni liniile de colaborare în programul de guvernare și de susținere parlamentară.

Reprezentanții Guvernului transmit și ei ceea ce a spus și președintele PSD, Marcel Ciolacu, și anume că premierul desemnat a avut o convorbire telefonică cu liderul PSD, „în care s-a convenit ca negocierile politice dintre cei doi să aibă loc după finalizarea Programului de guvernare, precum și după analizarea celor zece măsuri urgente propuse de PSD”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca pnl udmr