x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Nume surpriză pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu: Îi voi oferi toată susținerea mea

Nume surpriză pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu: Îi voi oferi toată susținerea mea

16 Apr 2021   •   11:16
Nume surpriză pentru Ministerul Sănătății. Vlad Voiculescu: Îi voi oferi toată susținerea mea

Dr. Oana Mihăilă va fi propunerea USR PLUS pentru a prelua funcția de ministru al Sănătății, potrivit unor surse din alianță.

Vlad Voiculescu spune că, dacă Oana Mihăilă va fi noul ministru al Sănătății, are toată susținerea sa: „Pentru cei care vor o schimbare și pentru cei care împărtășesc valorile de adevăr, profesionalism, de transparență voi fi în continuare un partener”.

Întrebat, vineri, dacă i-ar acorda sprijinul său, Vlad Voiculescu a spus că Oana Mihăilă ar avea susținerea sa.

„Dacă aceasta va fi decizia Alianței USR PLUS, ca dr. Oana Mihăilă sau altcineva să meargă să preia portofoliul, evident că îi voi oferi toată susținerea mea. Nu e vorba numai de mine, ci de întreaga echipă”, spune Vlad Voiculescu, potrivit Mediafax.

El precizează că a intrat în politică pentru a face „o diferență”.

„Ca să fie foarte clar, am intrat în politică, eu și colegii mei, să facem o diferență, nu pentru o funcție sau alta. Cu siguranță voi pune umărul și de acum încolo și cu siguranță pentru cei care vor o schimbare și pentru cei care împărtășesc valorile de adevăr, profesionalism, de transparență voi fi în continuare un partener”, conchide Voiculescu.

Dr. Oana Mihăilă este medic endocrinolog în Oradea.

 

×