x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Oana Zavoranu – Socat, placut, flatat… candidat!

Oana Zavoranu – Socat, placut, flatat… candidat!

01 Aug 2008   •   00:00

Dupa o minora confuzie in care i-a confundat numele cu al Liei Olguta Vasilescu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a anuntat in conferinta de presa ca Oana Zavoranu va candida pentru un colegiu de deputat in Bucuresti,



După o minoră confuzie în care i-a confundat numele cu al Liei Olguţa Vasilescu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a anunţat în conferinţă de presă că Oana Zăvoranu va candida pentru un colegiu de deputat în Bucureşti,

"Oana Vasilescu va candida la Bucureşti şi eu îi asigur loc eligibil la Camera Deputaţilor", a declarat preşedintele PRM, care şi-a corectat imediat greşeala şi şi-a cerut scuze presei prezente la conferinţa de presă, motivând că este foarte obosit.

M-am săturat de murături! M-am săturat de borcanul cu acrituri! De ce să nu promovăm fete tinere în politica românească?", a spus C.V. .Tudor dînd asigurări că Yăvoranu va beneficia de întreg suportul său pe durata campaniei electorale.

Liderul peremist a precizat că ideea candidaturii Oanei Zăvoranu "le-a venit împreună" şi că o va ajuta în campania electorală în care o va însoţi, de altfel.

"O tânără care a crescut frumos", o luptătoare îndârjită, aplecare spre ştiinţa de a vorbi - "ceea ce majoritatea politicienilor nu ştiu să facă" şi fanii numeroşi sunt aptitudinile remarcate de liderul PRM la viitorul candidat. "M-a şocat la modul plăcut, m-a flatat", a declarat Oana Zăvoranu despre oferta lui Corneliu Vadim Tudor.

"Întotdeauna am zis: nu mă taxaţi atât de tare că am fusta scurtă, bine că nu am mintea scurtă, nu mă taxaţi că poate bustierele mele îmi descoperă burta goală, bine că nu am sufletul gol", a adăugat ea. "Şi poporul are burta goală", a completat-o liderul PRM.

Oana Zăvoranu a mai spus că nu s-a gândit încă în ce va consta pregătirea şi campania ei electorală, dar cu siguranţă vor fi lucruri care o caracterizează şi care sunt credibile, însă nu va vorbi despre poporul român şi despre cunoştinţele ei în politică pentru că "ar fi ca o gogoaşă din asta care nu este credibilă".

Cariera politică nu o va ştirbi pe cea artistică, ba dimpotrivă, încurajarea vine tot pe linie de partid. Corneliu Vadim Tudor a mărturisit presei că a făcut lobby pentru ca vedeta să fie distribuită în viitorul film al regizorului Sergiu Nicolaescu - Candele de zăpadă. "De ce să nu apară şi pe marele ecran? E dreptul meu, e scentariul meu şi Sergiu îi apreciază pe amândoi (n.r. - Oana Zăvoranu şi Florin Piersic)", a spus Corneliu Vadim Tudor.

×
Subiecte în articol: politic oana