x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Orban: Nu-l consider pe Băsescu preşedintele României, ci un atentat la adresa democraţiei

Orban: Nu-l consider pe Băsescu preşedintele României, ci un atentat la adresa democraţiei

07 Dec 2009   •   00:00

Într-o declaraţie televizată, prim-vicepreşedintele PNLLudovic Orban a lansat un atac virulent împotriva lui Traian Băsescu, declarând că la douăzeci de ani de la Revoluţie este de neconceput ca cineva să câştige voturi prin ameninţare, şantaj şi numărători false.

"Faptul că Traian Băsescu se proclamă victorios, mă face să constat ca au trecut degeaba 20 de ani. Eu nu-l consider pe Traian Băsescu preşedintele României, consider că ceea ce s-a întâmplat a reprezentat un atentat la adresa democraţiei. După 20 de ani de la Revoluţie, nu mi-aş fi imaginat să se câştige voturi în acest fel, prin ameninţări, şantaj, numărători false" a afirmat Orban care a invocat faptul că la niciun proces verbal nu se închid cheile şi datele PNL nu corespund în mare parte cu cele prezentate de BEC.

Orban a recunoscut că a avut o întrevedere cu liderii UDMR pe tema constituirii unui nou guvern.
"Avem un acord de colaborare şi în mod evident am analizat situaţia prezentă şi am investigat posibilităţile de poziţionare în raport cu situaţia dată. Noi suntem consecvenţi în respectarea angajamentelor pe care ni le-am asumat", a declarat Orban.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009