x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paleologu la Congresul PNŢCD: “Mă bucur că m-aţi invitat, colegii din PDL mă ignoră total”

Paleologu la Congresul PNŢCD: “Mă bucur că m-aţi invitat, colegii din PDL mă ignoră total”

02 Noi 2013   •   14:36
Paleologu la Congresul PNŢCD: “Mă bucur că m-aţi invitat, colegii din PDL mă ignoră total”

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, a spus în discursul ţinut azi la Congresul PNŢCD că se bucură ca a fost invitat să vorbească la tribună, în condiţiile în care colegii din PDL îl "ignoră total".

"Mă bucur că m-aţi invitat, nu pentru că nu mă mai invită nimeni, colegii din PDL mă ignoră total (...). Că m-aţi invitat să asist, am înţeles, e foarte drăguţ din partea dumneavoastră, dar că m-aţi invitat şi să vorbesc, asta nu am mai înţeles, pentru că nu sunt nici preşedinte de partid, nici nu candidez undeva în partidul dumneavoastră, nici nu sunt membru. M-am întrebat, oare de ce? Nu am găsit o soluţie. Ca fost ministru al Culturii, la Operă, să fi fost, dar mai sunt şi alţii. Şi, totuşi, am găsit o explicaţie, vedeţi, interesul meu pentru monumente istorice şi pentru patrimoniu, şi PNŢCD-ul e un monument istoric. Ţine de patrimoniul naţional, nu numai clădirea în care aveţi dumneavoastră sediu, ci şi partidul ca patrimoniu", a spus Paleologu în discursul său, informează Mediafax.ro.

El a mai afimat că apreciază frumuseţea PNŢCD aşa cum "apreciem frumuseţea de vile interbelice, în comparaţie cu căsoaiele noilor îmbogăţiţi".

Paleologu a ţinut să atragă atenţia că, dacă ai o casă interbelică, frumoasă, trebuie totuşi să ai şi mobilier interbelic.

"Atenţie la oamenii dinăuntru. Şi îmi permit o sugestie, să aveţi mobilier interbelic, adică oameni care au rădăcini în România interbelică", a spus democrat-liberalul.


 


 


 


 


 

 

×
Subiecte în articol: paleologu congres pntcd