x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PDL vrea alianţă cu PNL. Blaga: Ne întâlnim mâine, la ora 17:00

PDL vrea alianţă cu PNL. Blaga: Ne întâlnim mâine, la ora 17:00

27 Mai 2014   •   15:24
PDL vrea alianţă cu PNL. Blaga: Ne întâlnim mâine, la ora 17:00

O delegaţie a conducerii PDL va avea miercuri, la ora 17:00, la Palatul Parlamentului, o primă întâlnire cu conducerea PNL, a anunţat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, astăzi, la finalul unei reuniuni informale a conducerii partidului.

Preşedintele PDL a precizat că alături de el la întâlnirea cu liberalii se vor afla Gheorghe Flutur, Cătălin Predoiu, Mircea Hava, Gheorghe Falcă şi George Scripcaru.

”Am avut o discuție informală. Mâine o să avem BPN al PDL și vom decide. Au fost foarte mulți colegi și am evaluat situația politică la zi. Analizele o să le discutăm în for, și posibilitățile de coagulare a dreptei, pe care nu le-am exclus niciodată. De aceea am ajuns la concluzia că vom purta discuții cu PNL. PNL și PDL sunt principalele forțe de dreapta din România. Mâine, la ora 17:00, la Parlament, vom avea o întâlnirecu PNL”, a afirmat Blaga.

”Niciodată când pornești de la un nume nu ajungi la o concluzie. În cele din urmă vom ajunge și la nominalizări, dar mai e până atunci. Discutăm deocamadată de PNL și PDL și cine va dori să vină lângă noi sunt primiți. Am decis ca prima dată să facem ceea ce trebuie: participă cele mai importante forțe și pe urmă vom discuta. De vreo 2 luni spun că va fi nevoie pe termen mediu sau lung de un singur partid de centru-dreapta. Este bine să se ajungă la o alianță politică”, a precizat liderul democrat-liberal.

×