x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL Dâmboviţa: Vom depune plângere penală primarilor care nu înlătură afişele USL

PNL Dâmboviţa: Vom depune plângere penală primarilor care nu înlătură afişele USL

de Agerpres    |    15 Mai 2014   •   21:43
PNL Dâmboviţa: Vom depune plângere penală primarilor care nu înlătură afişele USL

PNL Dâmboviţa va depune plângere penală împotriva a nouă primari, toţi membri PSD, care nu se supun deciziei Biroului Electoral Central de a înlătura afişele cu acronimul USL, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru.

El a spus că este vorba despre primarii din localităţile Găeşti, Crângurile, Tătărani, Bilciureşti, Dragomireşti, Lunguleţu, Pucheni, Băleni, Valea Mare.

''În niciuna dintre aceste localităţi nu sunt doar pesedişti, sunt şi liberali, sunt şi democrat-liberali şi este absolut firesc ca toţi să înţelegem că legea trebuie respectată, lucru pe care PSD, şi nu numai la Dâmboviţa, nu reuşeşte şi nu înţelege să-l facă. Deci, vom depune aceste plângeri penale, lucru pe care îl vom face mâine (vineri - n.r.), dat fiind că este destul de târziu acum'', a afirmat Volintiru.

El a adăugat că, dacă primarii respectivi vor înlătura afişele cu USL până vineri, va renunţa la a mai depune plângerea penală.

''În situaţia în care, până mâine dimineaţă (vineri dimineaţă - n.r.), semnalele pe care le vom primi din aceste localităţi sunt că, totuşi, se aplică legea chiar şi acolo, suntem dispuşi să renunţăm la această intenţie'', a precizat Volintiru.  

×
Subiecte în articol: USL pln alegeri europarlamentare 2014