x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PNL şi-a ales primarii de reşedinţe

PNL şi-a ales primarii de reşedinţe

de Marius Gîrlașiu    |    27 Ian 2016   •   21:15
PNL şi-a ales primarii de reşedinţe

Liberalii au validat, ieri, alte 19 candidaturi la alegerile locale. „Am continuat discuţiile şi procedurile de validare a zece candidaturi pentru funcţiile de primari în capitale reşedinţe de judeţ şi a nouă candidaţi pentru funcţiile de preşedinte de Consiliu Judeţean”, a anunţat copreşedintele Vasile Blaga după şedinţa Biroului Politic Naţional.

Astfel, vor candida pentru funcţia de primar din partea PNL: Narcis Ionuţ Sofianu la Piteşti, Cătălin Flutur la Botoşani, Nicolae Florian la Giurgiu, Octavian Lupulescu la Târgu-Jiu, Marius Ţepeluş la Miercurea-Ciuc, Dragoş Victor Chitic la Piatra-Neamţ, Cristian Niculescu la Baia Mare, Florin Titirişcă la Alexandria, Marius Arcăleanu la Vaslui şi Ştefan Ion la Focşani.

Boc la Cluj, Badea la Craiova

De asemenea, pentru candidaturile la consiliile judeţene, au îndeplinit criteriile codului de integritate, Ion Dumitrel la Alba, Iustin Cionca la Arad, Nicolae Giugea la Dolj, Dumitru Băianu la Giurgiu, Dan Vâlceanu la Gorj, Mircea Man la Maramureş, Marius Bălu la Mehedinţi, Iulian Dumitrescu la Prahova şi Cătălin Dumitru Toma la Vrancea.

Săptămâna trecută, liberalii i-au validat, printre alţii, pentru candidatura la primărie pe Gheorghe Falcă la Arad, Emil Boc la Cluj, fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Pavel Badea, la Craiova, Nicolae Robu la Timişoara şi Andrei Voloşevici la Ploieşti. Tot atunci au fost validaţi pentru CJ Ionel Palăr la Bacău, Alin Tişe la Cluj şi Eugen Pârvulescu la Teleorman.
 

×
Subiecte în articol: pnl primari resedinte liberali