x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 24 august 2004

POLITIC/Stirile zilei - 24 august 2004

24 Aug 2004   •   00:00

Reactii - PUR critica polemica PSD-Alianta D.A.

PUR a dezaprobat ieri modul in care PSD si Alianta D.A. inteleg sa polemizeze. "Cele mai recente replici schimbate intre liderii acestor formatiuni politice apeleaza la un limbaj ce nu are nimic comun cu un dialog civilizat, singurul capabil sa ajute electoratul sa inteleaga diferentele ce separa partenerii de discutie", se arata intr-un comunicat al umanistilor. PUR cere PSD si Aliantei D.A. sa nu uite ca "electoratul are nevoie in aceste momente de dezbateri de substanta, de prezentari ale platformelor electorale si nu de polemici suburbane".

PSD Vrancea - Bani publici investiti in sediu

Presedintele PSD si al Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a initiat o hotarare prin care se aloca de la bugetul judetului 4 miliarde de lei pentru modernizarea cladirii in care isi are sediul Partidul Social Democrat. Imobilul a fost extins si renovat, urmand probabil sa fie cumparat de PSD la valoarea de inventar, potrivit legislatiei in vigoare. Luat la intrebari, liderul PSD Vrancea a facut apel la consilierii judeteni sa treaca peste detaliul privind ocupantul "vremelnic" al sediului si "sa lase politica la o parte". (Ciprian Bobeica)

Prealegeri - Concediu pentru bugetarii PSD

Angajatii din institutiile de stat din judetul Suceava care participa la prealegerile din organizatia PSD pentru obtinerea unui loc eligibil pe listele partidului vor trebui sa intre in concediu in perioada campaniei electorale, a declarat ieri prefectul de Suceava, Ioan Cusnir. In aceasta situatie se afla, printre altii, subprefectul judetului, Mihai Grozavu, directorul din cadrul Prefecturii Paul Petru Lesanu, inspectorul scolar general al judetului, Mihai Vitcu. (Aniela Nine)

Candidatura - Variante pentru Ion Iliescu

Purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Calin Popescu Tariceanu, a prezentat ieri doua propuneri privind candidatura presedintelui Ion Iliescu la alegerile parlamentare din noiembrie. Prima propunere este ca presedintele Iliescu sa poata candida pe liste de partid la alegerile parlamentare numai daca demisioneaza din functia de sef al statului. O alta varianta este ca presedintele Romaniei sa poata candida ca independent, dar nu pe liste de partid, "si sa inceapa campania electorala cu o luna inainte de alegeri". (Oana Stancu)
×
Subiecte în articol: politic psd