x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei

POLITIC/Stirile zilei

19 Noi 2004   •   00:00

20 noiembrie 2004

Bistrita - Candidati PRM demisionari

Trei membri ai PRM Bistrita-Nasaud, printre care un candidat pentru Senat si un consilier municipal, si-au inaintat demisiile din functiile pe care le detin in partid pentru a protesta fata de impunerea pe listele electorale a doi candidati de la centru, transmite Rompres. Senatorul Ioan Aurel Rus, liderul filialei, a tinut insa sa precizeze ca aceste demisii, chiar daca au venit la trei saptamani dupa anuntarea listelor de candidati, nu inseamna si demisii din partid. (Aniela Nine)

BEC - Sesizare trimisa la Politie

Membrii BEC au decis, ieri, sa transmita Politiei o sesizare a Uniunii Nationale PSD + PUR prin care se reclama faptul ca in cateva cotidiane centrale au fost publicate materiale electorale negative si calomnioase la adresa lui Mircea Geoana. Semnatarul sesizarii, presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, sustine ca respectivele machete electorale aduc atingere imaginii Uniunii si Guvernului Nastase. In acest context, Uniunea PSD + PUR a solicitat BEC sa emita o hotarare "prin care sa fie condamnata ferm publicarea acestor materiale si sa interzica publicarea lor pe viitor". (Aniela Nine)

Vrancea - Buletin de vot in cutia postala

Copresedintele Aliantei D.A. Vrancea, Jan Vraciu, a sesizat, ieri, BEC ca a gasit in cutia postala un buletin de vot pentru alegerea, la 28 noiembrie, a senatorilor din Circumscriptia 41 Vrancea. El sustine ca buletinul nu este anulat, putand fi folosit la scrutinul de saptamana viitoare si se declara intrigat ca a putut intra in posesia unui buletin de vot inainte ca membrilor Biroului electoral de circumscriptie Vrancea sa le fie prezentat un exemplar. (Aniela Nine)

Suceava - Disputa intre Alianta si Uniune

Senatorul Gheorghe Flutur a declarat ieri ca liderii liberali suceveni nu vor prezenta dosarele penale cerute de Uniunea PSD + PUR Suceava, deoarece aceste dosare "sunt politice", fiind facute la comanda PSD, transmite Mediafax. In schimb, liberalii suceveni vor face proiectii pe peretii blocurilor cu "adevarurile despre PSD", a spus Flutur, dupa care i-a somat pe liderii PSD Suceava ca pana luni sa-si faca publice averile. In replica, presedintele PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ca averea sa este publicata pe site-ul CJ Suceava si ca este mai mica decat cea a lui Flutur. (Aniela Nine)
×
Subiecte în articol: politic psd