x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică POLITIC/Stirile zilei - 6 iulie 2004

POLITIC/Stirile zilei - 6 iulie 2004

06 Iul 2004   •   00:00

Timis - Posibila demisie inConsiliul Judetean

Deputatul PNL Ovidiu Draganescu, proaspat ales ca vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis, si-a exprimat ieri intentia de a demisiona din aceasta functie, informeaza Rompres. El doreste ca la alegerile parlamentare sa candideze pentru Senat, si astfel va da curs solicitarii facuta de liderul PNL, care a cerut ca toti membrii partidului care au obtinut, functii de primari, viceprimari, presedinti si vicepresedinti de consilii judetene sa anunte daca renunta la ele, pentru a candida la Parlament. Urmatorul pe lista de consilieri PNL este Dan Bara.

PSD - Iorgovan, impotriva demisiilor

Senatorul Antonie Iorgovan a declarat ieri ca el nu este de acord cu valul demisiilor din PSD si ca in locul "vanatoarei de vrajitoare" pentru partid ar fi mai indicata o analiza "bazata pe criterii obiective, si nu subiective". Intrebat daca apreciaza ca subiective criteriile premierului Nastase, Iorgovan a raspuns afirmativ. Senatorul PSD nu a fost de acord cu demisia lui Doru Ioan Taracila din functia de lider al filialei PSD, ci doar cu cea a lui Dan Ioan Popescu. In opinia lui, candidatul pentru Primaria Capitalei a fost ales gresit si cineva trebuia sa plateasca pentru aceasta. (Aniela Nine)

Aparitie - PTD, un nou partid

Nou-infiintatul Partidul Tineretului Democrat (PTD) este o formatiune de centru dreapta, cu doctrina de factura republicana. Membrii PTD sunt majoritar tineri intelectuali, cu varste intre 18 si 49 ani. Condus de catre deputatul independent Raj Tunaru, PTD afirma ca "la inceputul secolului al 21-lea doar obligatiile noastre sunt diferite, valorile poporului roman raman insa neschimbate". PTD crede in "forta constructiva a generatiei tinere" si isi propune, in platforma program, o serie de masuri fiscale, care vor sustine "o economie sanatoasa". In acest sens, PTD vizeaza ca domenii strategice agricultura si turismul.
EDITIA a II-a

Ontanu nu vrea sa fie presedinte

Liderul interimar al PSD Bucuresti, Neculai Ontanu, a declarat ieri ca va asigura conducerea organizatiei doar pana la organizarea de alegeri interne pentru desemnarea noului presedinte. Ontanu, care este si primarul sectorului 2 al Capitalei, a declarat ca doreste sa se ocupe de administratie si ca nu il tenteaza permanentizarea in functia de lider al PSD Bucuresti. "Nu ma tenteaza functia de presedinte al PSD Bucuresti, intrucat vreau sa ma dedic cetatenilor sectorului 2, in calitate de primar, sa ma implic in activitatea de administratie", a spus Ontanu. (Carmen Vintila)

×
Subiecte în articol: politic psd