x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Politicienii fură startul electoral cu scrisorele

Politicienii fură startul electoral cu scrisorele

de Monica Iordache Apostol    |    03 Oct 2009   •   00:00

Campania electorală începe la 23 noiembrie, dar politicienii au început deja să bombardeze bietul alegător cu tipărituri electorale.



Deputatul PD-L Anca Boagiu a început să împartă în colegiul său din Sectorul 2 al Capitalei discursul lui Traian Băsescu din Parlament, de la 15 septembrie. Vorbele şefului statului au fost tipărite pe hârtie ieftină, cenuşie şi subţire, puse în plic şi băgate în cutiile poştale ale alegătorilor. La pachet cu Traian Băsescu, electoratul l-a primit şi pe Emil Boc, sub forma discursului ţinut tot în Parlament, cu ocazia angajării răspunderii Guvernului pe cele trei legi "reformatoare".

Premierul a beneficiat de aceeaşi hârtie de proastă calitate. La cele două discursuri, a ataşat şi Anca Boagiu un fluturaş pe care a scris că doreşte ca electoratul să cunoască în mod direct "viziunea şi priorităţile" preşedintelui.

Liberalii au început şi ei să răspândească materiale semi-electorale pentru candidatul lor la Prezidenţiale, Crin Antonescu. Au compus o scrisorică, au semnat-o cu numele lui şi au strecurat-o tot în cutiile poştale ale alegătorilor. Antonescu îşi cere iertare, în scrisoare, "pentru greşelile întregii clase politice din ultimii 20 de ani", şi cheamă lumea la vot sub sloganul "România o schimbăm noi toţi".

La Hunedoara, fostul ministru Monica Iacob Ridzi vrea să şteargă urmele scandalului care i-a adus demisia şi a început să împartă scrisorele în care îi asigură pe toţi locuitorii colegiului ei că e pregătită să înfrunte toate loviturile adversarilor ei. "Nu mă voi opri sub ploaia de acuzaţii nefondate şi nici nu voi avea odihnă până când nu o să arăt tuturor adevărul", promite Ridzi.

×
Subiecte în articol: politic