x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Am o mică invidie pe domnul Voiculescu. Băsescu îl urăşte mai tare pe el decât pe mine

Ponta: Am o mică invidie pe domnul Voiculescu. Băsescu îl urăşte mai tare pe el decât pe mine

de Agerpres    |    26 Apr 2014   •   15:59
Ponta: Am o mică invidie pe domnul Voiculescu. Băsescu îl urăşte mai tare pe el decât pe mine

Premierul Victor Ponta a afirmat sâmbătă, la Congresul extraordinar în care conservatorii îşi aleg noua conducere, că are "o mică invidie" faţă de preşedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, şi anume aceea că preşedintele Traian Băsescu îl urăşte mai mult pe liderul conservator decât pe el.

"Am o mică invidie pe domnul Voiculescu. Cred totuşi că Băsescu îl urăşte mai tare pe el decât mă urăşte pe mine. Domnului Voiculescu îi spune totdeauna 'motanul Felix', mie îmi spune doar 'pisic'. Nu m-am ridicat încă la nivelul cel mai înalt, dar, din fericire, o să îşi aducă aminte de ceea ce i-am spus: pisicul blând zgârie rău şi o să-l doară din ce în ce mai tare, o să o doară şi pe doamna (Elena Udrea - n.r.), doamna cu pantofii de 1.000 de euro, cu care bagă pâinea (în cuptor - n.r.)", a declarat Ponta.

Acesta a subliniat faptul că PC are atât un preşedinte în funcţie, cât şi un preşedinte de onoare mai tineri decât cei care ocupă funcţii similare în PSD.

"Aveţi un preşedinte de partid şi un preşedinte de onoare mai tineri decât PSD. Înseamnă că viitorul vă aparţine şi aveţi un avantaj faţă de noi", a mai spus preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.  

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu Victor Ponta