x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Blaga, un bun colaborator al USL-ului. La referendumul din 2012 ne-a eliberat locul de preşedinte al Senatului

Ponta: Blaga, un bun colaborator al USL-ului. La referendumul din 2012 ne-a eliberat locul de preşedinte al Senatului

07 Iul 2014   •   23:39
Ponta: Blaga, un bun colaborator al USL-ului. La referendumul din 2012 ne-a eliberat locul de preşedinte al Senatului
Sursa foto: Ponta: Blaga, un bun colaborator al USL-ului. La referendumul din 2012 ne-a eliberat locul de preşedinte al Senatului

Premierul Victor Ponta a declarat, la un post de televiziune, că liderul PDL, Vasile Blaga, a fost un bun colaborator al USL-ului în 2012 când s-a produs suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

"Ce am făcut noi în 2012 am făcut foarte bine. Îmi pare rău că nu am reuşit la referendum să îl demitem pe Traian Băsescu. Mă bucur să-l aud pe Crin Antonescu păstrând această parte a USL-ului. Dl Blaga era toată ziua cu noi, nu prea era întristat că pică Traian Băsescu, acum şi-a reconsiderat dragostea. Nu ne-a încurcat foarte mult atunci, ca să fiu foarte sincer, ne-a eliberat locul de preşedinte al Senatului, a fost un bun colaborator al USL-ului", a spus premierul.

Ponta a adăugat că nu ştie ce va rezulta din fuziunea PNL-PDL. "Domnul Blaga e un socialist aşa comunist un pic, de dinainte de '89. Eu sunt mult mai de dreapta decât dl Blaga. Domnul Antonescu a lucrat, practic, toată viaţa sa numai la stat. Eu am mai lucrat şi la privat. Deci ce dreaptă? Nu e nicio dreaptă. Cine e dreapta? (...) Sigur o să fie o contrapondere de care viaţa politică românească are nevoie. Nu poţi să ai toată puterea într-o parte şi în cealaltă parte nimic. Ce va rezulta din acest amalgam nu ştiu", a afirmat prim-ministrul.

×