x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta dezminte afirmaţia preşedintelui: Nu l-am rugat pe Băsescu să-mi fie naş

Ponta dezminte afirmaţia preşedintelui: Nu l-am rugat pe Băsescu să-mi fie naş

09 Mai 2014   •   13:15
Ponta dezminte afirmaţia preşedintelui: Nu l-am rugat pe Băsescu să-mi fie naş

Premierul Victor Ponta a negat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bistriţa, că i-ar fi cerut preşedintelui Traian Băsescu să îi fie naş.

'Bineînţeles că nu este adevărat, dar nu asta este ideea. Ideea este următoarea: e Ziua Europei, dar nu este doar Ziua Europei, este şi Ziua Independenţei (...), mâine este şi Ziua Regelui şi în acest context cred că toţi românii aşteaptă, îşi doresc şi merită ceva mai bun decât ceea ce au văzut în ultimele seri', a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Victor Ponta a refuzat să comenteze şi afirmaţiile preşedintelui Băsescu legate de moartea procurorului Panait.

'Cred că toţi românii vor aprecia foarte mult că, în loc să răspund la asemenea lucruri, îmi văd de treabă, de spitale, de şcoli, de societăţi comerciale, de drumuri, de sprijinit construcţia de biserici. (...) (Nu mă simt ameninţat de aceste declaraţii - n.r.), nici vorbă. Cred că o ameninţare pentru România este să rămână în continuare în acest tip de societate în care ura şi acuzaţiile sunt regula. Or, eu, prin ceea ce am văzut în ultima perioadă, şi pe partea economică, şi pe partea de sănătate, şi de educaţie, şi de infrastructură, cred că România are o şansă extraordinară de a se dezvolta şi de a redeveni o societate normală, inclusiv din punct de vedere medical', a declarat şeful Executivului.

Premierul Victor Ponta, însoţit de soţia sa, Daciana Sârbu, au vizitat vineri dimineaţă Spitalul de Urgenţă Judeţean Bistriţa. Prim-ministrul a mai fost însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi ministrul delegat pentru Ape şi Păduri, Doina Pană.

×