x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Mulţi liberali ne vor vota candidaţii la europarlamentare, după care ni se vor alătura

Ponta: Mulţi liberali ne vor vota candidaţii la europarlamentare, după care ni se vor alătura

10 Apr 2014   •   20:25
Ponta: Mulţi liberali ne vor vota candidaţii la europarlamentare, după care ni se vor alătura

Liderul social-democrat Victor Ponta şi-a exprimat, joi, convingerea că mulţi liberali vor vota candidaţii alianţei PSD-PC-UNPR la alegerile pentru Parlamentul European, după care se vor alătura acestei alianţe.

"Le-am promis românilor că vom face acea Uniune Social Liberală, care eu cred că există în continuare. Cred că sunt mulţi liberali care ne vor vota pe 25 mai şi care vor veni alături de noi după 25 mai, pentru că Daniel Constantin, Gabriel Oprea, eu, noi toţi ceilalţi care am rămas fideli promisiunilor Uniunii Social Liberale, mergem mai departe cu toate promisiunile, cu toate idealurile", a declarat Ponta într-un discurs ţinut la Piteşti, cu ocazia lansării candidatului PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Liderul social-democrat a adăugat că se aşteaptă la o coalizare în jurul alianţei PSD-PC-UNPR a tuturor celor care doresc înlăturarea 'regimului Băsescu'.

"Orice om de bună credinţă are de ales, pe 25 mai, în noiembrie, între a merge mai departe cu regimul Băsescu şi a merge cu noi, pentru a face dreptatea aceea, aşa cum am promis, până la capăt. Cred că avem o mare datorie faţă de cetăţeni (...) să nu mai dăm niciun pas înapoi. Acum drumul este doar înainte, acum bătălia este pe final, iar eu sunt mai convins ca niciodată că o vom câştiga. (...) Bătălia nu este câştigată, dar îi avem pe oameni alături de noi, avem o alianţă politică unită şi avem hotărârea ca, după nouă ani şi jumătate, să facem bine acestei ţări", a spus Victor Ponta.

×