x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Reţeaua de retrocedare a terenurilor din Nana întruneşte criteriile unei reţele de crimă organizată

Ponta: Reţeaua de retrocedare a terenurilor din Nana întruneşte criteriile unei reţele de crimă organizată

de Agerpres    |    04 Iun 2014   •   19:27
Ponta: Reţeaua de retrocedare a terenurilor din Nana întruneşte criteriile unei reţele de crimă organizată

Premierul Victor Ponta consideră că modul de retrocedare a terenurilor din zona Nana care au ajuns ulterior în proprietatea Ioanei Băsescu "întruneşte toate criteriile unei reţele de crimă organizată".

"Acea reţea ilegală de retrocedare a terenurilor, care după aceea au ajuns la domnul preşedinte Băsescu, evident că întruneşte toate criteriile unei reţele de crimă organizată", a afirmat Ponta miercuri, la Parlament.

El a precizat că documentele strânse de Comisia parlamentară de anchetă Nana vor fi puse la dispoziţia Parchetului.

"Tot ceea ce a lucrat Comisia Nana - şi eu vă spun cinstit: dacă nu lucra Comisia Nana probabil n-am fi ştiut niciun sfert din ceea ce am aflat cu toţii şi nici procurorii n-ar fi ştiut (...) - se pune la dispoziţia Parchetului şi, de asemenea, la dispoziţia opiniei publice. Cred că acum oamenii au aflat în baza lucrărilor Comisiei Nana cât de multe ilegalităţi sunt în cazul în care domnul preşedinte Băsescu a achiziţionat acel teren", a susţinut premierul.

Ponta a menţionat că se va interesa la conducerea Camerei dacă raportul Comisiei Nana poate fi dat publicităţii, după ce acesta va fi trimis Parchetului.

'După ce se trimite Parchetului voi întreba conducerea Camerei, că nu mă ocup eu de chestia asta, dar din câte ştiu eu, toate documentele Parlamentului sunt publice", a spus el.

×
Subiecte în articol: comisia nana teren nana Victor Ponta