x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Să rămânem în relaţii bune cu liberalii. După 25 mai cred că vom fi din nou împreună

Ponta: Să rămânem în relaţii bune cu liberalii. După 25 mai cred că vom fi din nou împreună

17 Mar 2014   •   11:11
Ponta: Să rămânem în relaţii bune cu liberalii. După 25 mai cred că vom fi din nou împreună

Premierul Victor Ponta a făcut un apel, în şedinţa Biroului Permanent al partidului de luni, ca în teritoriu să se menţină o bună relaţie cu reprezentanţii liberali, având credinţa că, după alegerile din 25 mai, PNL ar putea reveni alături de PSD. Totodată, Ponta a reamintit că lupta PSD se dă împotriva regimului Băsescu, care în continuare se bazează pe propagandă şi oameni cu bani.

"Deja este evident pentru toată lumea, domnul Băsescu, doamna Udrea şi-au revenit un pic, au prins curaj, iarăşi cred că lumea a uitat cine a tăiat pensiile şi salariile, cine i-a furat (pe oameni - n.r.) atâţia ani. Ei sunt adversarii noştri. Au încă un regim şi un sistem puternic, cu propagandă, cu oameni cu bani care vor să îi ajute să rămână la putere. Noi cu ei ne luptăm şi vă rog să transmiteţi în teritoriu că avem nevoie de toate forţele şi toţi aliaţii. Inclusiv, vă rog pe cât posibil - ştiu că la Iaşi e mai greu, dar în rest cred că se poate să rămânem în relaţii bune cu liberalii fiindcă, după 25 mai, eu cred vom fi din nou împreună", a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Acesta a adăugat că se aşteaptă ca PSD-UNPR-PC să învingă, în alegeri, regimul Băsescu.

'Bătălia principală este, până pe 16 decembrie, chiar ca noile planuri şi noul optimism ale domnului Băsescu şi ale doamnei Udrea să se dovedească fără suport şi oamenii să nu uite cine i-a adus în situaţia actuală. Eu cred că putem să îi batem în alegeri', a conchis acesta.

×