x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premiera PC - Cabinet parlamentar mobil

Premiera PC - Cabinet parlamentar mobil

de Aniela Nine    |    16 Iun 2005   •   00:00
Premiera PC - Cabinet parlamentar mobil

Reprezentantii Partidului Conservator au inaugurat ieri, in zona Pietei Crangasi, primul cabinet parlamentar mobil din Bucuresti.

Reprezentantii Partidului Conservator au inaugurat ieri, in zona Pietei Crangasi, primul cabinet parlamentar mobil din Bucuresti.
Deputatul Dan Liga, presedintele filialei PC Bucuresti, insotit de membri si simpatizanti ai conservatorilor, a facut prezentarea noului cabinet parlamentar: o rulota de culoare albastra, inscriptionata cu sigla partidului, cu dotari ultramoderne, care include si un cabinet medical.

OBIECTIVE. "Acest cabinet parlamentar mobil va avea cel putin trei puncte de rezolvat: va prelua toate petitiile din partea cetatenilor si le va prezenta mai departe, cu garantia ca se va ocupa de ele pana la capat. De asemenea, in acest cabinet mobil avem si un cabinet medical, unde vom oferi asistenta medicala gratuit pe tot timpul functionarii acestui cabinet parlamentar. Totodata, vom oferi si asistenta juridica gratuit tuturor cetatenilor care doresc lucrul acesta", a fost prezentarea pe care Liga a facut-o cabinetului. De asemenea, Liga a anuntat ca la cabinet se vor afla la sfarsitul saptamanii un parlamentar al conservatorilor, dar si un consilier general si un consilier local pentru a discuta cu cetatenii.

PROGRAM. Bucurestiul a fost impartit in 52 de zone, urmand ca rulota sa stea in fiecare zona cate o saptamana, incepand cu zona Crangasi, din Sectorul 6. Deputatul Dan Liga a precizat ca programul de lucru la cabinetul parlamentar mobil va fi intre 8:00 si 20:00 pe timp de vara si intre 8:00 si 18:00 pe timp de iarna.

×
Subiecte în articol: politic parlamentar cabinet