x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marți o vizită oficială în România

Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marți o vizită oficială în România

18 Iul 2022   •   12:00
Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marți o vizită oficială în România
Sursa foto: Hepta

Președintele Palestinei, Mahmoud Abbas, face marți o vizită oficială în România. El va fi primit la Palatul Cotroceni de președintele Klaus Iohannis.

Potrivit Administrației Prezidențiale, vizita oficială a președintelui Palestinei, Mahmoud Abbas, are loc la invitația președintelui României.

Vizita oficială a președintelui palestinian în România „reflectă și reconfirmă soliditatea relației bilaterale, care este profundă și de lungă durată”, susține Administrația Prezidențială.

În cadrul consultărilor oficiale pe care le vor avea, cei doi șefi de stat vor evalua posibilitățile concrete de a consolida aspectele sectoriale ale cooperării bilaterale, pe toate domeniile de interes comun, cu accent pe dialogul politic, afacerile interne, educație, domeniul economic și comercial.

De asemenea, cei doi înalți oficiali vor avea un schimb de opinii cu privire la evoluțiile cu impact regional în Orientul Mijlociu, stadiul și perspectivele Procesului de Pace în Orientul Mijlociu (PPOM), situația de securitate și efectele generate de agresiunea ilegală și neprovocată a Rusiei împotriva Ucrainei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mahmoud abbas