x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, acuzat ca racoleaza pedisti

PSD, acuzat ca racoleaza pedisti

05 Feb 2004   •   00:00

Surse de la varful PSD ne-au confirmat ieri ca PSD incearca sa-si duca la capat proiectul de destructurare a PD.

Liderii PSD lanseaza oferte peste oferte senatorilor PD pentru a-i convinge sa-si dea demisia din partid. O singura demisie este suficienta pentru disparitia grupului PD din Senat. Deja secretarul general al Senatului, Constantin Sava, isi face planul cum sa foloseasca birourile din sala grupului PD dupa ce democratii vor ramane doar sase. Pesedisti de marca din Senat au primit mandat sa ofere primarii si presedintii de comisii pentru a dizolva grupul democrat pana la sfarsitul saptamanii.
Principalii pioni vizati de PSD sunt Ioan Vela, Romeo Hanganu si Constantin Balalau, iar runde de negocieri se desfasoara seara de seara in biroul presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu.
Contactata telefonic, liderul grupului PD din Senat, Maria Petre, ne-a confirmat ieri ca toti membri grupului PD au fost "abordati de diversi senatori PSD si PRM" care l-au promis "luna de pe cer". "Adica abordarile incep de la "Merg cu tine direct la Nastase si-ti da ce vrei", pana la cazuri concrete ca presedintia organizat iei PSD Ilfov", a explicat aceasta, referindu-se probabil la senatorul PD de Ilfov Balalau. "Protestez ca lider al grupului si cer ferm sa inceteze acest asalt asupra colegilor mei", a transmis Maria Petre.

REPLICA. "Daca pleaca Petre Roman si vrea sa-si faca partid, l-am influentat noi?!", a fost replica liderului senatorilor PSD Ion Solcanu (foto). El respinge orice fel de tentativa de corupere a pedistilor de catre PSD si sustine ca nu este nevoie de nici un fel de efort, pentru ca "grupul PD e pe drojdie si le pleaca oamenii ". (Camelia Ionescu)

×
Subiecte în articol: politic psd