x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, despre demisia Gabrielei Firea: Îi înţelegem supărarea, dar suntem suprinşi de radicalitatea deciziei

PSD, despre demisia Gabrielei Firea: Îi înţelegem supărarea, dar suntem suprinşi de radicalitatea deciziei

10 Ian 2014   •   16:16
PSD, despre demisia Gabrielei Firea: Îi înţelegem supărarea, dar suntem suprinşi de radicalitatea deciziei
Sursa foto: Picasa

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că demisia Gabrielei Firea din PSD este surprinzătoare prin radicalitate, relatează Mediafax. Ivan a completat că se aşteaptă ca senatorul să revină asupra demisiei.

Ivan a precizat că înţelege supărarea Gabrielei Firea, care nu e singulară în PSD, dar a menţionat că aceasta ar fi trebuit să se supere pe PNL, nu pe PSD.

"Este regretabilă decizia Gabrielei Firea, un coleg de partid pe care eu îl apreciez şi pe care mă bazam şi ne bazam cu toţii în lupta în principal cu regimul lui Traina Băsescu. Este adevărat că e o luptă pe care liberalii în ultimul timp nu au prea mai dus-o la fel de convingător şi îi înţeleg supărarea domnei Firea care nu este, cum am mai spus, singulară în PSD", a spus Ivan.

"De asta i-am şi cerut lui Crin Antonescu ieri (joi, n.r.) să ne dovedeacă în perioada următoare că mai vrea să se lupte cu regimul Băsescu, pentru că activitatea şi acţiunile sale din ultimul timp l-a apropiat foarte tare de Traian Băsescu şi l-au îndepărtat de USL", a adăugat Ivan.

El a precizat că este convins că Firea va reveni asupra demisiei.

"Eu sunt convins că va reveni doamna Firea asupra deciziei. Are toate susţinerea PSD şi noi cu toţii i-am apreciat şi îi apreciem activitatea. Îi înţelegem supărarea, dar suntem suprinşi de radicalitatea deciziei. Tot timpul ne-a avut alături şi ne are alături. Nu trebuia să se supere aşa tare pe PSD. Pe PNL înţelegem de ce e supărată", a mai spus Ivan.

×
Subiecte în articol: gabriela firea demisie psd catalin ivan