x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD, după ieșirea lui Orban la terasă: A instalat o guvernare de bodegă

PSD, după ieșirea lui Orban la terasă: A instalat o guvernare de bodegă

07 Iun 2020   •   13:23
PSD, după ieșirea lui Orban la terasă: A instalat o guvernare de bodegă

Social-democrații au postat, duminică, pe pagina oficială de Facebook, o fotografie cu premierul Ludovic Orban, la o terasă din Centrul Vechi al Capitalei, în timp ce bea bere, spunând că „Orban a instalat o guvernare de bodegă”.

„Guvernul alege șefi în Sănătate dintre liberalii cu <școala vieții> fiindcă asta este resursa liberală în care crede Orban: recrutarea prin turul cârciumilor, nu al spitalelor”, scriu social-democrații pe pagina de Facebook.

Potrivit PSD, premierul și ministrul Sănătății „se plâng” că managementul sanitar este la pământ, „dar pun șef de spital un fost patron de #cârciumă. Decizia definește stilul de guvernare al unui premier care n-a făcut un tur al spitalelor în timpul pandemiei, ci a ales unul al teraselor din București”.

„Duplicitatea și demagogia PNL împart țara în două: în vorbe, trăim în #Româniaeducată a lui Iohannis, în fapte, suntem în #Româniaagramată a lui Grindă&Co. Orban a instalat o guvernare de bodegă care nu are șanse să-i scoată pe români din criză, ci mai degrabă să tragă toată țara după el, sub masă”, potrivit PSD.

Premierul Ludovic Orban a ieșit, sâmbătă, la o plimbare în Centrul vechi, alături de şeful Cancelariei, Ionel Dancă, şi de consilierul Andi Manciu. Acesta a spus că a mers la redeschiderea terasei unui prieten.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd ludovic orban