x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Acuzație: „PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici!”

Acuzație: „PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici!”

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2024   •   10:45
Acuzație: „PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici!”

„PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlnești doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral și acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democrația și organizează un simulacru de consultare”, susține preşedintele PMP, Eugen Tomac.

„După ce au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare, fără consultare, fără transparență, cu un calendar făcut doar pentru ei, cu racolări de aleși locali și furt din voturi pe cinste, acum PSD descoperă democrația și vrea consultări. PSD și PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlnești doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral și acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democrația și organizează un simulacru de consultare pentru a demonstra ce?”, a scris Tomac pe Facebbok.

Potrivit acestuia, „în România politica a ajuns atât de jos încât mă tem că după alegerile prezidențiale, fie ele și în august, vor mai pleca din țară încă vreo cinci milioane de români scârbiți de oferta jalnică a celor care se visează șef al statului român. Anul 2024 este anul sugrumării democrației și întoarcerii înapoi în timp. Avem nevoie de un Președinte care să-i unească pe români și să le redea demnitatea, un președinte care să se impună în Consilul European și să ducă România în Schengen și zona Euro, un președinte care să investească timp, energie și echilibru pentru a consolida independența justiției, un Președinte care să renunțe la politica bazată pe spoială și lozinci goale de conținut. România are nevoie de un președinte competent, un președinte care să vorbească cu cetățenii într-o limbă română clară și să-i convingă că această țară are viitor!”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd pnl