x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică PSD - Taracila si Popescu, in vizor

PSD - Taracila si Popescu, in vizor

02 Iul 2004   •   00:00

Dan Ioan Popescu si Doru Ioan Taracila sunt cei doi grei din conducerea PSD care, potrivit criteriilor de performanta stabilite miercuri seara de Delegatia Permanenta, ar trebui sa-si dea demisia de onoare din functiile de presedinte al PSD Bucuresti, respectiv PSD Calarasi.

SILVIU SERGIU

Organizatiile conduse de cei doi au obtinut la alegerile locale rezultate inferioare celor din 2000 si potrivit hotararii Delegatiei Permenente, trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa demisioneze din functiile detinute pana la 5 iulie.

INTALNIRE. Daca luam in considerare declaratiile presedintelui PSD, Adrian Nastase, de miercuri seara, demisia lui Dan Ioan Popescu din fruntea organizatiei PSD Bucuresti nu are mari sanse sa se materializeze. Nastase i-a luat apararea lui Popescu, spunand ca rezultatele slabe inregistrate in Capitala au fost cauzate de votul politic din Bucuresti. Surse din PSD sustin insa ca aprecierile lui Nastase au avut un caracter diplomatic. Aceleasi surse ne-au declarat ca Nastase a preferat sa lase decizia inlocuirii lui Dan Ioan Popescu din fruntea PSD Bucuresti la latitudinea presedintelui Iliescu. Seful statului va avea luni o intalnire cu conducerea PSD, in care va fi informat asupra criteriilor de performanta stabilite de partid.

×
Subiecte în articol: politic psd