x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Purtătorul de cuvât al PSD: Obiectivul PNL-PDL este întoarcerea României la "epoca de aur a regimului Băsescu"

Purtătorul de cuvât al PSD: Obiectivul PNL-PDL este întoarcerea României la "epoca de aur a regimului Băsescu"

de Agerpres    |    27 Iul 2014   •   10:50
Purtătorul de cuvât al PSD: Obiectivul PNL-PDL este întoarcerea României la "epoca de aur a regimului Băsescu"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, consideră că singura concluzie a Congresului PNL-PDL este aceea că nouă structură are ca obiectiv întoarcerea României la 'epoca de aur a regimului Băsescu, de dinainte de 2012'.

Potrivit unui comunicat de presă remis, duminică, AGERPRES, social-democratul susţine că, în acest moment, scena politică din România se împarte în două - pe de-o parte, 'oameni ca Iohannis, care vor restauraţia regimului Băsescu' şi, de cealaltă parte, 'PSD, alături de partenerii din UNPR şi PC, care îşi asumă în continuare lupta pentru dărâmarea regimului Băsescu, începută în 2012'.

'Am văzut fel şi fel de discursuri în cadrul Congresului de fuziune, dar n-am sesizat nici măcar cel mai mic reproş adresat lui Băsescu! Nu doar că cei din PNL şi PDL nu se dezic de cei zece ani de dezastru provocat de acest regim nociv, dar ne demonstrează că se pregătesc să-l aducă înapoi. Înţeleg că oameni precum Blaga, Boc, Anastase, Videanu sau Ioan Oltean pot fi nostalgici după epoca de aur a regimului Băsescu, atunci când s-au îmbogăţit pe spinarea românilor, dar nu m-aş fi aşteptat niciodată că tocmai Iohannis să fie vehiculul prin care aceşti oameni ar putea ajunge din nou la conducerea ţării', mai susţine Şova, potrivit sursei citate.

Liberalii şi democrat-liberalii s-au reunit, sâmbătă, într-un Congres comun pentru aprobarea Statutului formaţiuni rezultate în urma fuziunii şi a noii 'Alianţe Creştin Liberale PNL-PDL', care va susţine un candidat unic la Preşedinţie.

×