x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacția unui lider PNL după incidentul din Parlament: „Astăzi violența a urcat la prezidiu și a luat cuvântul cu forța”

Reacția unui lider PNL după incidentul din Parlament: „Astăzi violența a urcat la prezidiu și a luat cuvântul cu forța”

07 Feb 2022   •   19:38
Reacția unui lider PNL după incidentul din Parlament: „Astăzi violența a urcat la prezidiu și a luat cuvântul cu forța”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe a reacționat pe Facebook, după incidentul de luni, din Parlament, în care au fost implicați liderul AUR, George Simion, și ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Este o amenințare pentru democrația din România, a spus Stroe.

Liderul PNL mai spune că scandalurile provocate de AUR sunt regizate și îi cere conducerii Parlamentului să ia măsuri dure.

„Astfel de comportamente sunt peste orice putere de înțelegere. Regia acestor scandaluri, cu mult hate speech și atacuri la persoană, este una evidentă. Nu putem duce în derizoriu și nici nu putem confunda incidentul de azi cu o „dezbatere” obișnuită sau cu un „conflict politic”. Este nevoie de condamnare fermă din partea tuturor celorlalți actori care participă la jocul politic și aceste derapaje trebuie aspru sancționate”, a adăugat Stroe.

Ședința de luni a Camerei Deputaților a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoțule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Ești un prost”.

 

×
Subiecte în articol: ionut stroe