x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal cu demisii din cauza listelor

Scandal cu demisii din cauza listelor

19 Mai 2004   •   00:00

Toti cei circa 1.200 de membri ai filialei PRM Sarmasu, judetul Mures, au demisionat din partid in semn de protest fata de impunerea unor liste de candidati de catre Consiliul Judetean al formatiunii, se arata intr-un comunicat al Consiliului Orasenesc PRM Sarmasu.

In documentul citat se precizeaza ca motivul acestei decizii il reprezinta „modul complet nestatutar, nedemocratic si ilegal in care Consiliul Judetean al PRM Mures a hotarat stabilirea candidatilor pentru functia de primar si consilieri locali", informeaza Mediafax.

VINOVATII. Conform sursei citate, vinovati pentru situatia creata sunt senatorul Dumitru Pop, deputatul Adrian Moisoiu si prim-vicepresedintele CJ al PRM Mures, Mircea Pop, care au anulat lista de candidati propusa de organizatia din Sarmasu si au impus alte persoane, cu care filiala municipala a PRM Sarmasu nu este de acord.

CERERE. Demisionarii precizeaza ca au trimis documentul atat presei, cat si deputatului de Mures Eugen Plesa si presedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, caruia ii cer sa trimita in Sarmasu „o comisie de cercetare a abuzurilor care sa repuna in drepturi adevaratul PRM din Sarmasu".

REPLICA. „Nu cunosc ca in Sarmasu sa existe 1.200 de membri de partid, avem 12.000 la nivel de judet si nu stiu sa existe o zecime numai in Sarmasu. Problema respectiva ii priveste pe cei din Sarmasu, pentru ca pe noi nu ne afecteaza", a declarat ieri liderul PRM Mures, Adrian Moisoiu.

×
Subiecte în articol: politic sarmasu