x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scutaru despre Silaghi: S-a dovedit că şi el poate trăda aşa cum au mai făcut şi alţi colegi

Scutaru despre Silaghi: S-a dovedit că şi el poate trăda aşa cum au mai făcut şi alţi colegi

de Agerpres    |    05 Mai 2014   •   17:03
Scutaru despre Silaghi: S-a dovedit că şi el poate trăda aşa cum au mai făcut şi alţi colegi

Liderul deputaţilor liberali George Scutaru a declarat luni că este regretabil că fostul său coleg Ovidiu Silaghi 'a trădat PNL' iar de acum înainte o să fie etichetat drept traseist politic.

"Şi eu şi alţi colegi nu ne-am fi aşteptat la un asemenea comportament din partea lui Ovidiu Silaghi fiind o persoană care de mult timp era membru PNL. Bănuiesc că pentru a fi candidat pentru cele trei partide de coaliţie trebuie să aibă adeziunea la una dintre aceste trei formaţiuni. Este regretabil ceea ce a făcut colegul nostru mai ales că nu vorbim de un simplu membru, ci de o persoană care a avut de două ori şansa de a fi ministru şi nu orice portofolii a deţinut. Din păcate s-a dovedit faptul că şi el poate trăda aşa cum au mai făcut şi alţi câţiva colegi. Eu cred că i se potriveşte caracterizarea: e un om bun, dar îl strică anturajul, iar ultimul anturaj l-a stricat. A făcut o mare greşeală şi o să vadă cum e să fii socotit de acum înainte cu eticheta de traseist, iar în toată cariera sa politică va avea această etichetă care nu e prea plăcută", a spus Scutaru într-o conferinţă de presă.

La rândul său purtătorul de cuvânt al PNL Cristina Pocora a menţionat că Silaghi este candidatul PSD la alegerile parlamentare prin urmare nu mai are nicio legătură cu PNL sau cu USL "care a fost omorâtă deja de Victor Ponta, tocmai datorită acestei maniere hrăpăreţe de a aborda politica, manieră prin care PSD vrea să pună mâna pe tot, să controleze tot, să aibă pe toată lumea, să deţină toată puterea".

Pocora a adăugat că în locul lui Silaghi, la PNL Satu Mare va fi numit un preşedinte interimar, iar organizaţia va decide până luni seară dacă va desemna un alt candidat pentru colegiul respectiv.

Fostul ministru liberal Ovidiu Silaghi se va înscrie în PSD dar este candidatul întregului USL în colegiul din Satu Mare în care va candida, a declarat premierul Victor Ponta duminică.

×
Subiecte în articol: George Scutaru ovidiu silaghi