x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senat - Mungiu, comparata cu chelnerii

Senat - Mungiu, comparata cu chelnerii

04 Oct 2005   •   00:00
Senat - Mungiu, comparata cu chelnerii

Senatorul PSD Adrian Paunescu a catalogat ieri, in plenul Senatului, sondajul de opinie dat publicitatii de Societatea Academica Romana si realizat de Gallup drept o "capodopera a falsului si minciunii".

Paunescu a amintit de cele doua sondaje, unul IMAS si altul Gallup de saptamana trecuta, in care Alianta PNL-PD figura cu 43% din intentiile de vot si respectiv 52%. In aceleasi cercetari sociologice, PSD aparea cu 34%, respectiv 31% din intentiile de vot. Paunescu a recunoscut ca IMAS "putea fi suspectat de o oarecare partinire" pentru ca fostul director al acestui institut, Alin Teodorescu, este astazi deputat PSD. "Se poate conta mai mult pe obiectivitatea doamnei Alina Mungiu Pippidi (n.r. - presedintele SAR), care, in afara de faptul ca e de 15 ani o militanta inversunata impotriva stangii si, cu deosebire, impotriva PSD, este o adevarata masina de lux a previziunii si determinarii", a comentat ironic Paunescu.

SEMN DE TRADARE. Senatorul PSD a mai spus ca Mungiu "este una dintre marile restauratoare ale dreptatii nationale, chit ca unii considera fapta sa ca fiind penala", explicand ca ar fi fost ciudat ca intr-un sondaj semnat de institutul condus de domnia sa Alianta PNL-PD sa fie situata prea aproape de punctajul PSD. "Ar fi fost probabil un semn de tradare, un inceput al dezastrului, un afront la adresa elitelor doritoare de razbunare", a comentat Paunescu.

El a comparat-o pe Alina Mungiu cu chelnerii care la nota de plata adauga si data. "Cominternul a carui fiica vigilenta ne-a oferit aceasta capodopera a falsului si minciunii redevine viu, se asaza la masa, ii cere chelnerului o vodca la care neaparat sa adauge si data la care o bea, ca sa fie nota intreaga, si bea pentru sondajele de opinie. Si adauga si numarul de la pantofi al celui care comanda masa. Ca sa fie cifre din belsug!", a incheiat Paunescu.

×
Subiecte în articol: politic