x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt „Viermi care îşi merită soarta”

Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt „Viermi care îşi merită soarta”

15 Ian 2012   •   09:26
Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt „Viermi care îşi merită soarta”

Senatorul democrat liberal Iulian Urban critica dur protestele pentru sustinerea cauzei medicului Raed Arafat. Intr-o postare pe blogul personal, Urban il lauda pe presedintele Traian Basescu si isi manifesta dezgustul si ura fata de contestatarii acestuia. De asemenea, democrat-liberalul se alatura corului de jigniri venite din partea reprezentantilor Puterii la adresa posturilor TV critice, antena 1 si antena 3.

'Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce ii inconjoara Bravo Basescu.

A anuntat ca dupa ce medicii impreuna cu romanii care au facut miting la Targu Mures nu vor ca nimic din ceea ce se intampla acum in sistemul medical romanesc sa se schimbe, a cerut premierului sa retraga legea sanatatii. Foarte bine. Ne meritam soarta.
Meritam sa murim cu zile in spitale.
Meritam sa fim umiliti de medici
Meritam sa platim CAS-uri ca sa nu primim nimic
Meritam sa platim preturi uriase la medicamente ca sa-i imbogatim pe smecherii ce capuseasa sistemul medical.
Meritam sa avem soarta d-lui Lazarescu.
Nu vi se pare dubios ca desi medicii se plang ca vor sa plece din tara pentru ca nu au conditii decente de lucru, DAR FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu vi se pare de-a dreptul idiotesc faptul ca romanii se plang de 22 de ani ca mor cu zile in spitale, de mafia din sistemul medical care le-a scumpit medicamentele, ca sunt victimele malpraxisului, dar FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele Antenelor via USL?'

×
Subiecte în articol: urban iulian proteste arafat viermi