x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Șerban Nicolae, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: PSD a trimis la consultări doi ”penali”

Șerban Nicolae, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: PSD a trimis la consultări doi ”penali”

12 Apr 2019   •   14:35
Șerban Nicolae, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: PSD a trimis la consultări doi ”penali”

Senatorul PSD, Șerban Nicolae, a scris pe pagina sa de facebook un atac ironic la adresa președintelui Iohannis și a lui Augustin Lazăr, dar și un mesaj de susținere a deținuților politici prezenți astăzi la consultările de la Cotroceni.

Senatorul a început textul cu apelativul ironic folosit stereotipic de către Președintele Klaus Iohannis, cuvântul ''penal'':

''DOI PENALI

PSD a trimis la consultările cu Iohannis doi „penali” - Domnul general (ret.) MARIN IANCU și Domnul IOAN MUNTEAN, supraviețuitori ai torturilor de la Penitenciarul Aiud.

Bugetarii de la GDS vor arunca propriul scuipat în obrajii celor doi eroi, premiindu-l pe cel care a contribuit la calvarul „penalilor”, numitul Lazăr Augustin.''

La rândul lor, subalternii lui Lazăr batjocoresc jertfa celor căzuți în Decembrie 1989 și haina militară pe care o dezonorează, stabilind că nu am avut o Revoluție, ci o lovitură de stat împotriva unui regim legitim. Fiica cea mare a Domnului general (ret.) MARIN IANCU a fost ucisă prin împușcare la baricada de la Intercontinental.

Duhoarea „ticăloasei coaliții” nu iartă nimic și pe nimeni. Csalas, Orban, Macovei, Lazăr și alții ca ei sunt cel mai abject amestec de securiști și torționari.

Eu mă înclin cu respect în fața curajului și demnității celor doi „penali” prezenți azi la Palatul Cotroceni - Domnul general (ret.) MARIN IANCU și Domnul IOAN MUNTEAN!'' a spus Șerban Nicolae pe facebook.Antena 3

×
Subiecte în articol: Şerban Nicolae