x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion: Este revoltător să văd cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor

Simion: Este revoltător să văd cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2024   •   11:45
Simion: Este revoltător să văd cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor

Este revoltător cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor, organizând consultări de ochii lumii, ei urmând oricum să execute ordinele altora, în timp ce adevărate drame se desfășoară sub ochii noștri la Complexul Energetic Oltenia, afirmă liderul AUR, George Simion.

„Indiferența PSD și PNL în fața tragediilor adevărate ale românilor! Cum ignoră Ciolacu și Ciucă viețile oamenilor în goana pentru putere! Este revoltător să văd cum PSD și PNL își petrec timpul certându-se pe data alegerilor, organizând consultări de ochii lumii, ei urmând oricum să execute ordinele altora, în timp ce adevărate drame se desfășoară sub ochii noștri la Complexul Energetic Oltenia (CEO)”, afirmă George Simion.

Președintele AUR opinează că reprezentanții PSD și PNL, în loc să se preocupe de siguranța și bunăstarea românilor, sunt preocupați de „agendele lor politice meschine”.

„Este o rușine națională faptul că, în timp ce oamenii își riscă viețile la locul de muncă și recurg la greva foamei pentru a fi auziți, liderii noștri se comportă ca niște copii răsfățați care nu-și pot împărți jucăriile. Accidentul tragic din 2023, în care trei mineri și-au pierdut viața și alți zece au fost grav răniți, ar fi trebuit să declanșeze o reacție imediată și fermă din partea autorităților. În schimb, am asistat la o serie de demiteri și concedieri care par mai mult un joc de imagine decât o încercare sinceră de a rezolva problemele de securitate. Este inacceptabil să existe asemenea deficiențe grave în măsurile de protecție a muncii. Și mai inacceptabil este faptul că guvernanții noștri sunt mai preocupați de luptele lor politice decât de siguranța cetățenilor pe care ar trebui să-i protejeze”, adaugă Simion.

El arată că nemulțumirile angajaților CEO „au atins punctul culminant prin proteste intense și greva foamei”.

„Aceste acțiuni nu sunt doar gesturi dramatice, ci strigăte disperate de ajutor! O femeie a fost luată cu ambulanța din cauza stării critice de sănătate în timpul grevei foamei. Și, ce fac liderii PSD și PNL în acest timp? Continuă să se certe pe datele alegerilor, ignorând complet aceste semnale de alarmă. Indiferența guvernanților este nu doar revoltătoare, ci și periculoasă. În timp ce angajații CEO își pun sănătatea și viața în pericol pentru a obține condiții mai bune de muncă, politicienii noștri preferă să se concentreze pe jocuri de putere. Este absolut revoltător să vedem cum liderii PSD și PNL își prioritizează agendele personale și de partid în detrimentul unor probleme reale și urgente. O astfel de atitudine demonstrează o lipsă totală de empatie și responsabilitate! Este imperativ necesar ca în loc să se angajeze în bătălii politice lipsite de sens PSD și PNL, Ciolacu și Ciucă, ar trebui să se concentreze pe soluționarea problemelor grave din industriile vitale precum cea energetică. Condițiile de muncă trebuie să fie o prioritate națională, iar siguranța angajaților ar trebui să fie pe primul loc”, declară George Simion.

Liderul AUR spune că este nevoie de reforme urgente și de implementarea unor măsuri stricte de securitate pentru a preveni tragedii similare în viitor.

„Guvernul trebuie să colaboreze îndeaproape cu sindicatele și reprezentanții angajaților pentru a se asigura că toate cerințele acestora sunt ascultate și respectate. În același timp, trebuie să fie introdus un sistem eficient de monitorizare și sancționare a companiilor care nu respectă standardele de securitate și protecție a muncii”, încheie Simion.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: george simion psd pnl