x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şova: Sunt scandalizat de modul în care Falcă a vandalizat materialele de campanie ale lui Ponta

Şova: Sunt scandalizat de modul în care Falcă a vandalizat materialele de campanie ale lui Ponta

de Agerpres    |    12 Oct 2014   •   19:39

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Şova, îl acuză pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, de faptul că a vandalizat materialele de campanie electorală ale lui Victor Ponta.

'Sunt scandalizat de modul în care un lider marcant al PDL, Gheorghe Falcă, a ales să vandalizeze materialele de campanie ale lui Victor Ponta. Un lider important din partidul aliat cu domnul Iohannis se comportă în mod inacceptabil, pentru a le reaminti românilor de mentalitatea de stăpâni ai ţării cu care PDL a condus România câţiva ani buni, sub aripa ocrotitoare a preşedintelui Băsescu. Se pare că domnul Iohannis a preluat şi el acest model al agresivităţii extreme impus de Traian Băsescu. Gheorghe Falcă a făcut un abuz, iar Iohannis îl aplaudă', a spus Şova, conform unei declaraţii de presă remisă, duminică, AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, PDL aşteaptă să fie readus la putere de Klaus Iohannis 'pentru a-i domina pe români, aşa cum au mai făcut timp de trei ani de zile'.

×