x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu, atac la Gigi Becali: Cred în oamenii care manipulează ideile, nu oile

Tăriceanu, atac la Gigi Becali: Cred în oamenii care manipulează ideile, nu oile

16 Oct 2012   •   13:45
Tăriceanu, atac la Gigi Becali: Cred în oamenii care manipulează ideile, nu oile

Fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu preferă să creadă în valori şi principii şi în oamenii care manipulează ideile şi nu oile. Liderul deputaţilor PNL a participat la lansarea cărţii "Ieşirea din criză. Cum poate Europa salva lumea", semnată de liderul grupului ALDE, Guy Verhofstadt.

"Am spus asistenţei la lansarea cărţii lui Guy Verhofstadt că mă bucur să particip la un astfel de eveniment, pentru că în ceea ce cred eu rămân să fie valorile, principiile, ideile. Şi eu cred că lumea aceasta a fost pusă în mişcare întotdeauna de oamenii...de intelectuali, adică să manipuleze ideile, nu oile. De aceea astăzi mă găsesc aici şi nu mă găsesc în altă parte", a răspuns Tăriceanu fiind întrebat ce le spune liderilor ALDE care sunt puşi în situaţia de a răspunde unor întrebări incomode legate de primirea lui George Becali în PNL.

Liderul deputaţilor PNL a mai spus că este un om politic care crede în valori, principii şi idei. "Aşa, ca să glumesc, sunt un om politic de altă factură, poate sunt demodat, eu rămân să cred în ceea ce e normal să adune oamenii împreună: valori, principii şi idei", a conchis Tăriceanu.

×