x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tăriceanu: PNL va deveni o platformă care va servi scopurilor politice ale lui Băsescu

Tăriceanu: PNL va deveni o platformă care va servi scopurilor politice ale lui Băsescu

11 Noi 2014   •   15:45
Tăriceanu: PNL va deveni o platformă care va servi scopurilor politice ale lui Băsescu

Liderul Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat azi, la Piteşti, că democrat-liberalii au preluat controlul asupra PNL, iar acest partid va deveni o platformă ce va servi scopurilor politice ale lui Traian Băsescu.

"Se va continua linia care există în momentul de faţă, de preluare de către PDL. PDL-ul este cu firmă nouă, va realiza la scurtă vreme o integrare a partidului doamnei Elena Udrea, mă refer la PMP, bineînţeles cu includerea domnului Băsescu în această formulă politică. Domnul Băsescu caută cu disperare o structură care să-l sprijine în ambiţiile lui viitoare. Vrea să devină prim-ministru, PMP-ul e un eşec, nu poate să facă cu PMP-ul acest lucru, vrea să preia rolul de lider al opoziţiei şi aceasta este platforma care îi va servi" a declarat Tăriceanu.

Liderul PLR a adăugat că nu exclude posibilitatea de a-i primi în partid pe unii dintre membrii PNL care încă se consideră liberali, însă nu va avea niciun fel discuţii cu cei care l-au atacat public.

"Ei şi-au făcut iluzii că vor putea să reprezinte în continuare Partidul Naţional Liberal, ceea ce este fals, pentru că Partidul Naţional Liberal, prin vocea fostului preşedinte şi a actualului preşedinte, a renunţat la reprezentarea ideilor liberale. Deci cei care se consideră liberali, sigur că sunt dispus să stăm cu ei de vorbă. Dar desigur că şi aici există anumite limite, până la urmă ale bunului simţ, nici măcar politice, sunt unii dintre ei care au avut manifestări la adresa mea sau la adresa colegilor mei care nici nu pot fi calificate şi cu care nu ştiu dacă este oportun să facem un dialog", a mai spus Călin Popescu Tăriceanu, potrivit Agerpres.

×