x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tariceanu - Premier de-acasa

Tariceanu - Premier de-acasa

de Petru Zoltan    |    29 Iul 2006   •   00:00

Premierul Tariceanu si-a mutat acasa biroul de lucru de la Guvern, in urma accidentului de motocicleta pe care l-a suferit la inceputul saptamanii, pastrand legatura telefonica cu ministrii si membrii Cabinetului.

Premierul Tariceanu (foto) si-a mutat acasa biroul de lucru de la Guvern, in urma accidentului de motocicleta pe care l-a suferit la inceputul saptamanii, pastrand legatura telefonica cu ministrii si membrii Cabinetului. Totusi, premierul si-a anulat vizita pe care urma sa o efectueze in Salzburg, la reuniunea prim-ministrilor din statele sud-est europene pe tema stabilitatii in regiune.

NOI INVESTIGATII. Tariceanu a efectuat ieri noi investigatii medicale, in centrul de tratament al MApN, reconfirmandu-se diagnosticul de ruptura de ligamente si de menisc. "Nu se pune in nici un fel problema unei interventii in urgenta, rapid, in urmatoarele zile", a precizat directorul Centrului, Serban Radulescu. El a mai spus ca nu stie inca daca premierul ar putea fi operat in strainatate, dar probabil nu va fi cazul. La randul sau, Tariceanu a spus ca se simte bine, dar a facut o noua investigatie, intrucat au fost unele neclaritati.

×
Subiecte în articol: politic