x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tariceanu protesteaza - PNL, cu povara guvernarii

Tariceanu protesteaza - PNL, cu povara guvernarii

de Aniela Nine    |    09 Dec 2005   •   00:00
Tariceanu protesteaza - PNL, cu povara guvernarii

Responsabilitatea guvernarii trebuie asumata si exercitata de catre toate partidele Coalitiei, PNL avand senzatia ca este lasat sa poarte povara activitatilor Executivului intr-o masura mai mare decat celelalte formatiuni, a afirmat premierul Calin Popescu Tariceanu miercuri seara, intr-o emisiune tv.

"SENTIMENT". "In PNL exista un sentiment potrivit caruia partidul este lasat, intr-o masura mai mare decat ceilalti, sa poarte povara guvernarii, si de aici apar anumite nemultumiri. Aceasta responsabilitate insa nu este numai a PNL, este a tuturor si vreau sa se inteleaga ca trebuie toti sa ne asumam aceasta responsabilitate si sa o exercitam", a spus Tariceanu, precizand ca solicitarea sa vizeaza atat Alianta, cat si coalitia. "Cred ca rolurile pe care ni le-am impartit cu totii trebuie sa fie asumate in egala masura de toti cu onestitate. Avem aceeasi obligatie, trebuie sa tragem cu totii la aceeasi caruta", a mai spus el. Tariceanu a abordat si mult tema anticipatelor, precizand ca o astfel de initiativa in 2006 ar fi "total neproductiva".

Mai mult, a adaugat premierul, aceasta tema nu face parte nici din planul sau, nici din programul PNL si nici din proiectul Aliantei.

FUZIUNE. Ieri, liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, a exclus o fuziune PNL-PD.

"Despre fuziune nu poate fi vorba, pentru ca nu e aici neaparat cazul a doua persoane care nu se iubesc si deci nu se pot casatori, ci e pur si simplu ca si cum am discuta de persoane cu acelasi sex si care tot clameaza o iminenta casatorie" a declarat Crin Antonescu. Vorbind despre cei care readuc in discutie mereu fuziunea, deputatul PNL a facut referire si la acei politicieni care "doresc sa-i construiasca presedintelui Traian Basescu un partid ceva mai mare si mai puternic decat este PD in acest moment, fara un concurent pe dreapta esichierului politic".

×
Subiecte în articol: politic pnl