x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tatăl lui Şerban Huidu, dat afară din PP-DD: Este extraordinar acest nenorocit. Dan Diaconescu păcăleşte o ţară întreagă!

Tatăl lui Şerban Huidu, dat afară din PP-DD: Este extraordinar acest nenorocit. Dan Diaconescu păcăleşte o ţară întreagă!

30 Ian 2013   •   14:07
Tatăl lui Şerban Huidu, dat afară din PP-DD: Este extraordinar acest nenorocit. Dan Diaconescu păcăleşte o ţară întreagă!

Florin Huidu, dat afară marţi seara din PP-DD, l-a atacat dur pe Dan Diaconescu. El crede că în spatele acestei decizii sunt anumite pretenţii financiare şi anume înlocuirea sa cu un candidat mai înstărit. Florin Huidu a spus că va face contestaţie pentru eliminarea sa din Partidul Poporului.

"Am stat lângă el (Dan Diaconescu, n.r.) de când s-a numit PP-DD. Îmi cer scuze că aseară când am vorbit cu cineva am spus că aş vrea să ştie poporul ce înseamnă acest ordinar de Dan Diaconescu. Nu ordinar, ci extraordinar nenorocit care păcăleşte o ţară întreagă: i-a păcălit cu repartiţii de case. Unde sunt oamenii ăia care au băgat atâta sentiment şi speranţă în el. Unde sunt? (...) Ne-a umilit pe toţi cu acţiunea cu Oltchim", a declarat tatăl lui Şerban Huidu, potrivit RTV.

Florin Huidu a mai spus că va depune o contestaţie privind excluderea sa din partid.

"O să fac contestaţie, degeaba o fac, dar merg cu ei în instanţă şi pe penal şi pe civil pentru că astfel de oameni nu trebuie să mai conducă cinci oameni, nu o ţară şi un partid", a mai spus Huidu.

×