x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atanasiu: Cei de la PDL să vină alături de PNL, într-o fuziune

Atanasiu: Cei de la PDL să vină alături de PNL, într-o fuziune

28 Mar 2014   •   20:02
Atanasiu: Cei de la PDL să vină alături de PNL, într-o fuziune
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Senatorul liberal Teodor Atanasiu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înţeleagă că trebuie să fuzioneze cu Partidul Naţional Liberal pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic.

"După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înţeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să îşi menţină aleşii locali şi parlamentarii şi pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă altfel o să continue hemoragia la ei', a opinat Teodor Atanasiu.

Teodor Atanasiu a susţinut că cei de la putere "trebuie opriţi cât de curând". 'Eu sper ca anul ăsta să reuşim să dăm jos cu o moţiune de cenzură acest Guvern, fiindcă altfel, de la anul, o să asistăm la ceea ce ne temeam, (...), la renunţarea la cota unică şi la revenirea la impozitul progresiv în România. Atunci şi ultima urmă de atracţie pentru investitori va dispărea', a declarat parlamentarul liberal.  Senatorul a menţionat că PNL mizează pe sprijinul întregii opoziţii, dar şi pe cel al unor 'traseişti politici', care trebuie convinşi că actualul Guvern 'trebuie să pice'.

×
Subiecte în articol: teodor atanasiu fuziune PDL