x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Traian Băsescu, ironic: "Mi-a fost foarte greu să aleg"

Traian Băsescu, ironic: "Mi-a fost foarte greu să aleg"

06 Dec 2009   •   00:00
Traian Băsescu, ironic: "Mi-a fost foarte greu să aleg"

Preşedintele Traian Băsescu a votat, în această dimineaţă, la Liceul A.D. Xenopol, el spunând, cu ironie, că i-a fost "foarte greu" să aleagă. Băsescu a profitat de moment pentru a-i felicita pe românii care îşi serbează onomastica de Sf. Nicolae.



"Mi-a fost foarte greu să aleg", a declarat Băsescu, râzând, după ce a ieşit din cabina de vot şi a introdus buletinul în urnă. "Să fie într-un ceas bun!",  i-a replicat unul din membrii comisiei secţiei de vot.

Băsescu a dorit să-i felicite pe cei care îşi serbează onomastica de Sf. Nicolae. "În primul rând mă gândesc la cei care au numele legat de Sfântul Nicolae şi le doresc la mulţi ani şi o viaţă fericită în familiile lor. Şi mă gândesc şi la locuitorii din Sânnicolau Mare, unde mi-am anunţat candidatura. Lor le doresc la mulţi ani!", a mai spus şeful statului.

Secţia de votare la care a votat preşedintele a fost "gătită" ca de sărbătoare. Înăuntru au fost aduse foarte multe steaguri naţionale şi ale Uniunii Europene, iar de la intrarea în liceu şi până la intrarea în clasa unde se află urnele a fost desfăşurat un covor roşu. (V.A.)

×
Subiecte în articol: alegeri 2009