x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Tudose, ironic la adresa lui Cîțu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerității

Tudose, ironic la adresa lui Cîțu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerității

28 Mai 2021   •   11:28
Tudose, ironic la adresa lui Cîțu: „Eseele” băiatului de mingi antrenat de „briciul” austerității
Sursa foto: Lucian Alecu

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose lansează o serie de ironii la adresa premierului, despre care spune că este „un băiatul de mingi, antrenat de austerității din 2010”: „Că doar Cîț la Boc nu-și scoate ochii”.

băiatului de mingi... - și-a justificat Cîțu refuzul de a discuta cu presa, la ieșirea din plenul Parlamentului. Fuga pe coridoare a șefului Guvernului trece de ridicol și bate spre boli nervoase, mai ales prin jignirea grosolană a jurnaliștilor ce-și făceau meseria: . Așa-i trebuie presei, dacă n-a citit la timp lui Cîțu... <În orice ţară civilizată, declaraţii se dau într-un spaţiu normal>, s-a mai răstit Florinel. Oare băiatul de mingi al PNL-ului chiar crede că ține de normalitate atitudinea lui de fotbalist bosumflat că e trimis în tribună?...”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El îl critică pe Cîțu și pentru declațiile privind pandemia, care este „depăşită oarecum”.

înseamnă locul 25 din 27, în UE, la vaccinarea cu cel puțin o doză, cu aproape 10% sub locul imediat superior, al Croației, care și-a vaccinat peste 35% din populație cu minim o doză. - așa stăm și cu invizibilul PNRR: , laudă Cîțu nevăzutul plan, . Ca la păcănele, așa vede premierul PNL redresarea și reziliența!... Dar cu creșterea vârstei de pensionare, stoparea scutirilor fiscale pentru IT și construcții sau mărirea impozitelor pentru locuințe - cu astea cum stăm, premier-care-nu-inventează-lucruri? Vom afla când vom fi puși în fața faptului împlinit și PNRR va fi deja depus la Bruxelles, cu reformele asumate pe următorii cinci ani, pentru o țară întreagă, fără minima ei informare despre ceea ce o așteaptă. Asta-i partea dureroasă, aia care nu se regăsește în băiatului de mingi, antrenat de austerității din 2010. Că doar Cîț la Boc nu-și scoate ochii”, încheie Tudose.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mihai tudose