x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Traian Băsescu

Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Traian Băsescu

05 Mar 2011   •   14:15
Udrea: PDL nu va mai avea lideri providenţiali ca Traian Băsescu
Sursa foto: /Jurnalul National
154906-.jpg
Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, le-a transmis astăzi delegaţilor la Consiliul Naţional de Coordonare că formaţiunea politică nu va mai avea "lider providenţial" ca Traian Băsescu, de aceea viitorul şef al partidului trebuie să fie credibil atât în interiorul, cât şi în afara formaţiunii.

"Partidul aşteaptă mai multă fermitate. Fiecare simţim nevoia să batem şi cu pumnul în masă. Lideri providenţiali, un Traian Băsescu, partidul acesta nu va mai avea. De aceea va trebui să găsim o echipă care să conducă partidul, iar omul care o va conduce trebuie să fie credibil. Nu numai pentru noi, ci credibil şi în afara partidului", a afirmat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Liderul filialei bucureştene a democrat-liberalilor a subliniat că viitorul preşedinte al partidului trebuie să fie mai presus de orice suspiciune de corupţie şi trebuie să pornească o serie de acţiuni prin care să arate că PDL nu permite, în rândurile lui, oameni care să îi afecteze imaginea.

"Orice idee de reformă trebuie să se facă cu sufletul faţă de acest partid şi nu uitându-ne în oglindă. Dacă cerem reformă trebuie să fie pentru ca partidul să puncteze, nu să o facem dintr-un interes personal", a spus Elena Udrea.

Cei care ne-au susţinut s-au detaşat de noi, dar nu au plecat în altă parte

"S-au discutat aici lucruri care nu plac tuturor, însă, am avut curajul să iniţiem această dezbatere, (...) avem curajul să spunem lucruri pe care altă dată ni le spuneam când ne întâlneam pe ici pe colo. Ca membru BPN, nu de pe vremea lui Radu Berceanu, pot spune că este o bucurie pentru mine că acest partid, PDL, a început cu adevărat dezbaterile, atât în forurile interne, cât şi în exterior", a mai spus Udrea, de la tribuna Consiliului Naţional de Coordonare al PDL.

Preşedintele PDL Bucureşti a afirmat că există, din partea membrilor partidului, "o aşteptare extraordinară şi o curiozitate faţă de ceea ce urmează să facă PDL în continuare, ceea ce face conducerea partidului şi dacă ştie pe ce drum trebuie să o ia".

"O aşteptare avem şi din partea celor afara partidului, a celor care ne-au susţinut. S-au detaşat de noi, dar nu au plecat în altă parte. Un procent important din electorat se uită, ne privesc cu curiozitate şi aşteaptă. (...) Trebuie să avem în minte modul în care vede electoratul lucrurile, pentru că nu ne votăm noi pe noi", a explicat Elena Udrea.


×