x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Udrea, pentru Băsescu

Udrea, pentru Băsescu

de Diana Scarlat    |    22 Noi 2009   •   00:00

Ora 10.00, Bucureşti, Colegiul Gheorghe Lazăr. Elena Udrea a coborât din limuzină în faţa colegiului Gheorghe Lazăr din Capitală, ca să-şi voteze preşedintele favorit.

Nu era greu de presupus pentru cine votează secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, însă chiar ea a ţinut să precizeze cât se poate de clar, că l-a reales pe Traian Băsescu... asta, după ce a reuşit să introducă buletinele ştampilate în cele trei urne, cu ajutorul supraveghetorilor secţiei la care a fost repartizată: "Am votat pentru reformarea clasei politice şi pentru modernizarea României. Sper că vom continua schimbarea, cu acelaşi preşedinte", a declarat ea, în faţa liceului Lazăr, unde au fost amenajate secţiile de vot.

Elena Udrea a profitat de prezenţa jurnaliştilor curioşi şi a ţinut un minidiscurs puţin propaganistic, vorbind cu seninătatea-i caracteristică despre crezul său politic pe care-l susţine prin exercitarea dreptului la vot încă din 1992, subliniind că are certitudinea că lucrurile în care crede cu tărie vor deveni realitate într-un viitor mandat al lui Băsescu.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009